Stomadag Day@thePool

Nieuws

Stomadag Day@thePool

Zwemles voor volwassenen - extra.jpg

Een leuke, leerzame en gezellige dag voor de stoma patiënten van LUMC.

Op maandag 14 februari heeft Sportfondsen Leiderdorp B.V. in samenwerking met Coloplast, het Leiden University Medical Center (LUMC), de Stomavereniging en Bellawear de eerste editie van Day@ThePool georganiseerd bij Zwembad de Does.
Een leuke, leerzame en gezellige dag voor de stoma patiënten van LUMC. De gasten konden genieten van een heerlijke lunch met voedingsworkshop gevolgd door een duik in het water en een actieve Aquasportles! Als afsluiter van de dag was er een gezellige borrel met een shopmomentje bij de kraam van Bellawear.

Voor sommige bezoekers was dit een spannend moment, iets nieuws wat ze nog nooit gedaan hadden; zwemmen met een stoma. Wij vinden het als Sportfondsen Leiderdorp enorm waardevol dat wij deze bezoekers een fijne, veilige omgeving hebben kunnen bieden waarin zij een positieve ervaring opdoen met zwemmen.
We zijn dan ook enorm trots dat, door het grote succes van de eerste editie, een tweede dag in de planning staat! In mei verwelkomen wij gezamenlijk ook de patiënten van het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp voor een tweede editie van Day@ThePool.

Hopelijk is dit het begin van een langdurige samenwerking om zo veel mogelijk mensen te laten ervaren dat je ook met een stoma een fijne en leuke dag in het zwembad kan beleven.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.