Vaccinatielocatie de Bloemerd

Nieuws

Vaccinatielocatie de Bloemerd

Sporthal de Bloemerd.jpg

Gemeente Leiderdorp wijst sporthal de Bloemerd aan als vaccinatielocatie

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 10 februari besloten om mee te werken aan een vaccinatielocatie in sporthal De Bloemerd. 

De GGD Hollands Midden is in week 9 gestart met de inrichting van Sporthal de Bloemerd als vaccinatielocatie. De GGD gaat op deze locatie inwoners van de regio Hollands Midden vaccineren tegen het coronavirus. Wanneer Sporthal de Bloemerd als vaccinatielocatie opengaat, is afhankelijk van de levering van het vaccin, waarschijnlijk in maart. De locatie wordt tot 1 september 2021 gebruikt als vaccinatielocatie.

Sporthal de Bloemerd voldoet aan alle eisen
De GGD heeft er in overleg met de gemeente Leiderdorp voor gekozen om Sporthal de Bloemerd in te zetten als vaccinatielocatie.  Sporthal de Bloemerd is toegankelijk voor mensen in een rolstoel en goed bereikbaar, zowel met de fiets als met de auto. Er is voldoende parkeerruimte. Ook kan aan alle coronamaatregelen worden voldaan, zoals bijvoorbeeld een gescheiden in- en uitgang.

Vaccineren alleen op afspraak
Omdat het vaccineren alleen op afspraak gebeurt, wordt er voorkomen dat te veel mensen zich tegelijk melden bij de sporthal. Ook blijft het aantal verkeersbewegingen op deze manier beperkt. In totaal komen er in de regio Hollands Midden vooralsnog zeven vaccinatielocaties van de GGD om zoveel mogelijk inwoners zo dicht mogelijk bij huis te bereiken.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.