Versoepelingen vanaf 26 juni!

Nieuws

Versoepelingen vanaf 26 juni!

Banenzwemmen - sport - header nieuw.jpg

Nieuwe versoepelingen vanaf 26 juni, wat betekend dit voor jouw bezoek?

Welkom zwemmers!

Vanaf zaterdag 26 juni worden de maatregelen voor zwembaden en sportlocaties verder versoepeld. Alle activiteiten waren gelukkig alweer opgestart, maar deze zijn nu met wat minder maatregelen dan voorheen.

Kom jij coronakilo’s killen? Samen houden we het veilig. De veiligheid van onze bezoekers en medewerkers en de hygiëne in de accommodatie staan natuurlijk voorop. De algemene basisregels tegen verspreiding van het coronavirus zijn daarom in onze accommodatie van toepassing: blijf thuis bij klachten, en houd 1,5 meter afstand. Een mondkapje is niet meer verplicht!

Voor ieders veiligheid en gezondheid laten we bij iedere activiteit wel een maximaal aantal bezoekers toe. Om teleurstelling te voorkomen, vragen we je vooraf te reserveren.

Goed nieuws! De kleedkamers en douches zijn weer regulier geopend voor onze zwemmers en sporters.

Voor de zwemlessen blijven de protocollen gelijk aan hoe ze waren.

Onze horeca is ook gewoon weer volop open, zowel in het zwembad als in de horeca zelf. Zoek wel een zitplaats zodat iedereen 1,5 meter afstand kan houden tijdens het bezoek.

Algemene Coronamaatregelen

In onze accommodatie staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers voorop. Daarom gelden een aantal regels wanneer je onze accommodatie bezoekt.

  • Reserveren vooraf is verplicht;
  • Blijf thuis bij (milde) klachten;
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen voor en na de activiteit;
  • Betaal contactloos;
  • Volg de bewegwijzering en aanwijzingen van het personeel;
  • Desinfecteer je handen;
  • Hoest/nies in je elleboog;

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.