Binnen

Aquabootcamp

Ga jij de uitdaging aan?

Aquabootcamp (voorheen AquaXtreme) is de uitdagende work-out in het water. Deze High Intensity Interval Training draait om kracht, conditie en uithoudingsvermogen.

Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs doe je verschillende oefeningen die een sportieve uitdaging zijn. Je bent constant bezig, hierin wissel je intensieve en minder intensieve oefeningen af. Ten opzichte van andere trainingsvormen heb je in minder tijd, gelijk of een groter trainingseffect! De oefeningen zijn bedoeld om met een hoge intensiteit te worden uitgevoerd.

Hierdoor is deze les meer geschikt voor de wat sportievere deelnemer. Deze les in het water vindt plaats in sta-diep water en is dus ook geschikt voor de niet- en minder geoefende zwemmer. Wil jij voluit op jouw manier? Kom dan zo snel mogelijk met een les meedoen!

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Bidon

Tarieven

Losse kaart
11,30
Maandabonnement: 1x Per week
36,10
Maandabonnement: Onbeperkt
41,00
Eenmalig inschrijfgeld
18,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.