Renovatie De Does

Nieuws

Renovatie De Does

Familie

Update 7 mei 2024

Afgelopen periode is bekend geworden dat Sport – en Recreatiecentrum de Does gerenoveerd gaat worden.

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de plannen voor de uit te voeren werkzaamheden. Zodra bekend is wat de impact gaat zijn van deze werkzaamheden op het gebruik van De Does door onze sporters, zwemleskinderen, aquasporters etc. informeren wij hen hierover in een persoonlijk bericht.

Het onderhoud aan Sport- en Recreatiecentrum de Does is noodzakelijk om ook in de toekomst onze gasten de sportieve ervaring te blijven faciliteren die zij gewend zijn.

Wij kijken er dan ook erg naar uit om uiteindelijk iedereen te mogen ontvangen in een volledig vernieuwde accommodatie!

Alle overige geïnteresseerde kunnen deze pagina in de gaten houden of zich inschrijven voor onze nieuwsbrief via onderstaande button.

FAQ

Hoelang gaat de verbouwing in de Does duren?

Wij houden rekening met in totaal zes maanden, dit wil niet zeggen dat wij zes maanden volledig gesloten zijn. De definitieve planning moet nog uitgewerkt worden, hieruit wordt duidelijk wat de duur van de sluiting van de verschillende gebieden (sporthal, zwembad, horeca etc.) zal zijn. In overleg met de aannemer zullen we waar mogelijk gebieden gefaseerd renoveren om de last zo veel mogelijk te beperken. De uitvoering van de renovatiewerkzaamheden zal naar verwachting in de zomermaanden 2025 plaatsvinden.

Zwemlessen

Tijdens de verbouwing van het zwembad kan er in de Does waarschijnlijk geen zwemles gegeven worden. Zodra wij een concrete planning hebben van de verbouwingswerkzaamheden kunnen wij op basis van deze impact kijken wat de (on)mogelijkheden zijn voor de huidige en toekomstige zwemleskinderen.

Aquasporten

Tijdens de sluiting van het zwembad kunnen de aquasporten in het water niet doorgaan, ook voor deze activiteiten zullen we kijken of we alternatieve opties kunnen bedenken om onze gasten in beweging te houden! De abonnementen en badenkaarten zullen tijdelijk bevroren worden gedurende de periode van de sluiting. Deze kunnen na de opening van het vernieuwde zwembad weer gewoon gebruikt worden zonder kosten in de tussenliggende periode!

Banenzwemmen/ Vrijzwemmen/ Baby- peuterzwemmen

Het banenzwemmen, vrijzwemmen en baby- peuterzwemmen is niet mogelijk tijdens de sluitingsperiode van het zwembad. Heb je nog beurten over op je badenkaart of midweek-abonnement? Deze worden bevroren in de periode van de sluiting. Ook deze beurten kunnen na de opening van het vernieuwde zwembad weer gewoon gebruikt worden zonder kosten in de tussenliggende periode!

Verenigingen

We kunnen nog niet inschatten wat de impact gaat zijn op de inhuur momenten van onze zwembad- en sporthalverenigingen. Dit is afhankelijk van de planning en fasering van de werkzaamheden. Zodra hier meer over bekend is nemen wij individueel contact op met de verenigingen.

Sportgroep de Does

Wij zullen samen met onze deelnemers van Sportgroep de Does kijken naar een passende oplossing voor deze sportieve en gezellige ochtend zodra er meer bekend is over de planning van de werkzaamheden.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.