Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

De leukste feestjes in het water!

Contentpagina Kinderfeestjes - header nieuw.jpg

Dé plek voor een kinderfeestje? Sportfondsen Leiderdorp natuurlijk! Bezorg je kind een onvergetelijke verjaardag met één van onze speciale verjaardagsactiviteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zeemeerminfeestje? Onder begeleiding leren kinderen zwemmen met een staart. Of ga lekker swingen tijdens een discozwemfeestje!


Compleet verzorgd
Welk feestje je ook kiest, we zorgen altijd voor een fantastisch uitje. Denk aan een vrolijke ontvangst, meegebrachte cadeautjes uitpakken, een activiteit met of zonder een begeleider en daarna... lekker eten en drinken! Ook voor ouders is een zwemfeestje ideaal. Onze geheel verzorgde feestjes nemen je werk uit handen en kunnen bij slecht weer gewoon doorgaan.

Uitnodigingen
Ga je uitnodigingen uitdelen aan je vriendjes en vriendinnetjes? Als je een feestje boekt bij Sportfondsen Leiderdorp kan je gratis uitnodigingen mee krijgen voor al je vriendjes en vriendinnetjes! Handig om alle details op te zetten en super leuk om te geven.


Nieuwsgierig naar onze feestjes?

Heb je een vraag over een verjaardagsfeestje?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.