Inschrijven Zwemles

Inschrijven Zwemles

De eerste stap naar waterveiligheid

Zwemles.jpg

Het is zover! Je kind is 3 jaar geworden, dan mag je inschrijven voor de zwemleswachtlijst bij Zwembad de Does!

Nog wel belangrijk om onderstaande informatie voor de inschrijving door te nemen:

Inschrijven

  • Kinderen kunnen vanaf 3 jaar worden ingeschreven voor de wachtlijst.
  • Het inschrijfgeld bedraagt Eur. 25,00. Inschrijfgeld wordt in geen geval gerestitueerd. Bij de inschrijving hoort een startpakket, inclusief zwempas, waarmee je vanaf inschrijving tot aan het behalen van je diploma C, gratis bij ons kan vrijzwemmen.
  • Geef op het inschrijfformulier (of online) aan naar welke dagen je voorkeur uitgaat. Het is mogelijk om meerdere dag(en) te selecteren. Hoe meer beschikbaarheid je aan ons doorgeeft, hoe eerder de kans is dat we een plekje voor je kind beschikbaar hebben.
  • Let op! De wachtlijst kan oplopen van 1 tot 1,5 jaar.

Oproepen (starters)

  • Vanaf 4,5 jaar kunnen kinderen starten met zwemles.
  • Het oproepen van kinderen gaat op datum van inschrijving. Dit betekent dat het kind wat het langste staat ingeschreven, altijd als eerste wordt opgeroepen.
  • Zodra je kind aan de beurt is, ontvang je telefonisch bericht van ons (Tip! Zorg dat je contactgegevens up to date blijven bij ons).

Digitaal inschrijven
Digitale inschrijving is alléén mogelijk voor kinderen die nog geen zwemles hebben gevolgd. Voor overige inschrijvingen kan je mailen naar zwemles.sfl@sportfondsen.nl of bel naar 071-5410481.

Ga naar onze webshop om je in te schrijven. De inschrijving is pas voltooid als de IDeal betaling is geslaagd. Wij zullen op dat moment een melding ontvangen. Zodra wij de betaling binnen hebben gekregen, krijg je een bevestiging.

Inschrijven bij de receptie
Schrijf je liever in bij onze receptie, is dit uiteraard ook geen probleem. De openingstijden van onze receptie kan je terug vinden op onze contact pagina.

Mocht je eerder al graag wat lessen volgen? Dit kan bij de baby- peuterlessen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.