Sporthallen

Sporthallen

Gevarieerde sportieve locaties in Leiderdorp

Sporthal de Does.jpg

Sporthal de Does

Sporthal de Does bevindt zich naast Zwembad de Does en Sportcafé de Does in Sport-en Recreatiecentrum de Does. De Sporthal kan in twee delen worden gesplitst door middel van de scheidingswand waardoor er twee aparte sportruimtes ontstaan. Boven de sporthal is een tribune die plaats biedt aan ongeveer 200 bezoekers. Desgewenst kan de sporthal gecombineerd worden met horeca, vergaderruimte en zwembad.

Heeft jouw vereniging een plek nodig om te trainen, heb je zin om met je vrienden een avond te zaalvoetballen of zoek je een plek om een indoor vlooienmarkt te organiseren? Dit alles en nog veel meer, is mogelijk in sporthal de Does!

Formaat: 28 x 44 x 9 meter

Adres: Amaliaplein 40, 2351PV Leiderdorp

Sporthal de Bloemerd.jpg

Sporthal de Bloemerd

Sporthal de Bloemerd bevindt zich in sportpark de Bloemerd, deze energiezuinige sporthal is door de 405 zonnepanelen op het dak volledig elektra zelfvoorzienend. De Sporthal kan in twee delen worden gesplitst door middel van de scheidingswand, hierdoor ontstaan er twee aparte sportruimtes. De tribune grenzend aan de sporthal biedt ruimte voor ongeveer 250 mensen. Desgewenst kan de sporthal gecombineerd worden met horeca en/of vergaderruimte.

Heeft jouw vereniging een plek nodig om wedstrijden te spelen, heb je zin om met je vrienden een avond te zaalvoetballen of zoek je een plek om het volgende sportieve personeelsuitje te organiseren? Dit alles en nog veel meer, is mogelijk in sporthal de Bloemerd!

Formaat: 28 x 48 x 9 meter

Adres: Bloemerd 1A, 2353BZ Leiderdorp

Sportzaal Hoftuyn.jpg

Sportzaal Hoftuyn

Sportzaal Hoftuyn bevindt zich in de Brede School West. De Sportzaal kan in twee delen worden gesplitst door middel van de scheidingswand, hierdoor ontstaan er twee aparte sportruimtes.

Heeft jouw vereniging een plek nodig om te trainen, heb je zin om met je vrienden een avond te zaalvoetballen of zoek je een plek om repeteren met jouw koor? Dit alles en nog veel meer, is mogelijk in sportzaal Hoftuyn!

Formaat: 18 x 30 x 7 meter

Adres: Leeuwerikstraat 4, 2352ER Leiderdorp

Gymzaal Zijlkwartier.jpg

Gymzaal Zijlkwartier

Gymzaal Zijlkwartier bevindt zich tussen buurtvereniging Zijlkwartier en Drumfanfare vereniging Tamarco.

Heeft jouw vereniging een plek nodig om te trainen, heb je zin om met je vrienden een avond te volleyballen of zoek je een plek om een sportief kinderfeestje te geven? Dit alles en nog veel meer, is mogelijk in sportzaal Hoftuyn!

Formaat: 12 x 22 x 5 meter

Adres: Van der Marckstraat 19, 2352RA Leiderdorp

Gymzaal Klerkenhof.jpg

Gymzaal Klerkenhof

Gymzaal Klerkenhof bevindt zich tussen de basisscholen ’t Bolwerk en de Hobbit in de wijk Buitenhof.

Heeft jouw vereniging een plek nodig om te trainen, heb je zin om met je vrienden een avond te volleyballen of zoek je een plek om een sportief kinderfeestje te geven? Dit alles en nog veel meer, is mogelijk in sportzaal Hoftuyn!

Formaat: 12 x 22 x 5 meter

Adres: Klerkenhof 3, 2353WB Leiderdorp

Accommodatie Reserveren?

Zo gebeurd! Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Heb je een vraag over onze accommodaties?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.