Binnen

Zomerzwemles

Les ook in de zomer door!

Met de zomervakantie in het verschiet kijken we allemaal uit naar een leuke periode met veel zon en zwemplezier. Dit betekent ook dat de zomer zwemlessen bij Zwembad de Does weer van start gaan! In de periode 15 juli t/m 25 augustus verlopen de zwemlessen bij ons anders dan gewoonlijk en is er een aangepast rooster. Alle zwemleskinderen krijgen nog een mail met uitgebreide informatie.

Inschrijven
Tijdens de zomervakantie vervallen de reguliere lesgroepen en tijden. Elke leerling kan zich online inschrijven op de lessen naar keuze. Online inschrijven is mogelijk vanaf 8 juli 2024, inschrijven bij de receptie is dit jaar voor de reguliere zwemlessen niet mogelijk. Heb je een vrije ochtend en wil je een extra zwemles boeken? Dat kan! Je kan op elk moment online, vanaf 8 juli, ongelimiteerd inschrijven in de badjes. Pas de zwemlessen dus volledig aan op jouw zomerplanning!

> De privé zwemlessen en het badje voor oudere leerlingen dienen wel bij de receptie ingeschreven te worden, dit kan niet online.


Online
Schrijf je online in voor de reguliere zomer zwemlessen. Dit kan via de onderstaande knop.
Let op: Schrijf je wel in voor het badje met het juiste niveau (en kleur) en selecteer de juiste zwempas van je zoon/ dochter waarop je de zwemles wilt boeken. Weet je niet meer (zeker) in welke badje je zwemt? Kijk in het leerlingvolgsysteem, in de verzonden mail of vraag het even na bij de receptie.


Automatische incasso
De automatische incasso loopt tijdens de zomervakantie met het reguliere maandbedrag door. Bij het bepalen van het maandbedrag van de incasso is rekening gehouden met de zomervakantie. Hierdoor is het bedrag elke maand hetzelfde en weet je dus waar je aan toe bent!


Zwemlesplekken
Voor elke leerling die bij ons zwemt met een automatisch incasso* contract zijn er 4 zwemlesplekken kosteloos beschikbaar. Je kan dus 4 lessen inplannen zonder hier extra voor te betalen. Boek je lessen online op de website > vul de kortingscode in > het winkelmandje geeft dan 0 euro aan! Wil je meer dan 4 lessen reserveren? Super! Voor slechts 8,90 euro (regulier) boek je een extra les bij. Zo zwem je nog sneller naar je diploma toe!

*Zwem je bij ons via Jeugdsportfonds of Stichting leergeld, dan heb je geen recht op deze 4 gratis lessen en ontvang je dus ook geen kortingscode.


Diplomazwemmen
Ook in de zomervakantie gaan wij door met diplomazwemmen! Het diplomazwemmen is op zaterdag 27 juli en 31 augustus.


Leerlingvolgsysteem
Tijdens de zomerlessen wordt het leerlingvolgsysteem niet bijgewerkt. Uiteraard monitoren wij wel de vorderingen in de lessen. Zien we dat een leerling klaar is voor het volgende badje dan krijgen ze een lintje en stromen ze door. Heb je dan nog lessen open staan? Onze receptie helpt je graag met het verplaatsen van de openstaande lessen naar het volgende niveau.


Zwempas
Tijdens de zomerzwemlessen is het van belang dat je online de juiste zwempas hebt gesecteerd bij het boeken van de zwemles en ook dat je de zwempas meeneemt naar de les. De zwempas geeft je toegang bij de poortjes om de les binnen te komen. Zonder de zwempas kan je geen toegang krijgen tot de zomerzwemlessen!


Aanwezigheid
Wij verwachten dat je op alle ingeschreven lessen ook daadwerkelijk aanwezig bent. Voor niet gebruikte zwemlessen wordt géén restitutie verleend. Zorg dat je alle lessen dus goed in je agenda noteert. Het inhalen van een gemiste les is niet mogelijk.

Tijdens de zomerzwemlessen moet je, zoals gewoonlijk, als ouder altijd aanwezig zijn in de horeca of op het terras van het zwembad zodat wij je kunnen bereiken in geval van calamiteiten. De zwemlessen van een half uur bieden je een goed moment voor een bakje koffie of thee in het zonnetje.


Polsbandje
Zorg dat je kind tijdens de zomer zwemlessen het gekleurde polsbandje om heeft tijdens de les. Hierdoor ziet de zwemjuf of meester in één oogopslag dat de leerling in het juiste badje zit. Ben je het bandje kwijt? Haal dan snel een nieuwe bij de receptie.


Handleiding voor ouders - reserveren in de webshop

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Kleding om in te zwemmen (diepe baden)
  • Zwempas
  • Gekleurd armbandje
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.