Binnen

Vrijzwemmen

Leef je uit in het zwembad

Wedstrijdje watertrappelen, onderwaterhandstand of gewoon heerlijk zwemmen…Tijdens het recreatief zwemmen mag iedereen plezier maken in het zwembad. Vrijzwemmen kan altijd, ook als het slecht weer is. Gezellig, gezond én goed voor de zwemvaardigheid. Kinderen zonder zwemdiploma zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.


Activiteiten 
In de vakanties zijn er vaak leuke activiteiten voor jong en oud. Of je nu met een groepje vrienden of vriendinnen komt, als stelletje of met het gezin, je hebt gegarandeerd een spetterend uitje. Weten wat er te doen is? Check regelmatig onze website en onze social media.


Zwembandjes en -luiers
Zwembandjes of zwemluier vergeten? Geen probleem, ze zijn bij de receptie te koop.

Let op!
Alle vrijzwemmomenten, behalve zondag 12:15-13:45, zijn enkel in het recreatiebad. In het wedstrijdbad wordt op die momenten banen gezwommen, dit is een andere activiteit.

Het vrijzwemmoment op zondag 10:00-10:45 is speciaal voor ouders met kinderen van 0-4 jaar.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Losse kaart
6,00
Familiekaart 3 personen
17,60
Familiekaart 4 personen
21,20
Familiekaart 5 personen
23,20
Kind tot 3 jaar incl. begeleider
8,20
Kind t/m 3 jaar
4,55
Vrijzwemmen met Jips leskaart
4,00
12 Badenkaart
60,00
Jaarabonnement: Maandag - Zaterdag
312,10
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.