Binnen

Vrijzwemmen

Leef je uit in het zwembad

Wedstrijdje watertrappelen, onderwaterhandstand of gewoon heerlijk zwemmen…Tijdens het vrijzwemmen mag iedereen plezier maken in het zwembad. Vrijzwemmen kan altijd, ook als het slecht weer is. Gezellig, gezond én goed voor de zwemvaardigheid. Kinderen zonder zwemdiploma zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.


Activiteiten 
In de vakanties zijn er vaak leuke activiteiten voor jong en oud. Of je nu met een groepje vrienden of vriendinnen komt, als stelletje of met het gezin, je hebt gegarandeerd een spetterend uitje. Weten wat er te doen is? Check regelmatig onze website en onze social media.


Zwembandjes en -luiers
Zwembandjes of zwemluier vergeten? Geen probleem, ze zijn bij de receptie te koop.

Vrijzwemmen nog leuker maken?

Bij onze receptie en horeca is veel leuk speelgoed voor in het water te koop! Strandballen, splashballen, waterpistolen en nog veel meer.

Avonden

Het vrijzwemmen in de avonden is uitsluitend voor volwassenen met uitzondering van de vakanties.

Let op: Dinsdag en donderdagavond is het vrijzwemmen vanaf 20:00 uur alleen in het recreatiebad, het wedstrijdbad gaat open om 21:00 uur.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Losse kaart
7,10
Familiekaart 3 personen
20,60
Familiekaart 4 personen
24,80
Familiekaart 5 personen
27,00
Kind t/m 3 jaar incl. begeleider
9,10
Kind t/m 3 jaar
5,40
12 Badenkaart
71,00
Jaarabonnement: Maandag - Zaterdag
363,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.