Kinderfeestjes Assortiment

Kinderfeestjes Assortiment

Voor ieder wat wils!

220077 Sportfondsen Astronautje - Email - Banners 1080x1080px -opmaak 01-2.jpg

Astronautenfeestje

Duik mee de ruimte in!

Wil jij een onvergetelijk verjaardagsfeestje boordevol avontuur? Dan is het tijd voor een astronautenfeestje! Samen met André Kuipers en zijn Kleine Astronauten bedacht Sportfondsen dit unieke zwemfeestje met ruimtethema. In het zwembad krijg je, net als echte astronauten, een uitgebreide onderwatertraining om je klaar te stomen voor een speciale ruimtemissie.

Zeemeerminnencursus - header.jpg

Zeemeerminfeestje

Een unieke beleving!

Zwemmen als een zeemeermin. Voor kinderen is het een unieke beleving. Tijdens een zeemeerminfeestje beleven ze een onvergetelijk onderwateravontuur. Onder begeleiding van een zwemlesgever leren kinderen zwemmen met een zeemeerminnenstaart.


Discozwemmen - header.jpg

Discofeestje

Lichten uit, muziek aan!

Op onze speciale discoavonden toveren we ons zwembad om tot een echte disco en knallen de laatste hits door de ruimte. Het uitje is compleet verzorgd met eten en drinken, dus over de organisatie hoef je je geen zorgen te maken. Geen rommel, geen stress.


Zwemfeestje - extra.jpg

Zwemfeestje

Een spetterend uitje!

Kom met alle kids naar het zwembad! Hier kun je samen genieten van een fantastisch zwemfeest. Klaar met zwemmen? Dan staat er lekker eten klaar!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.