Keurmerk Veilig en Schoon

Nieuws

Keurmerk Veilig en Schoon

Recreatiebad de Does.jpg

We zijn blij om te mogen laten weten dat Sportfondsen Leiderdorp, Sport- en recreatiecentrum de Does het Keurmerk Veilig en Schoon weer heeft gehaald! 🥳

Keurmerk Veilig & Schoon

Alle zwembaden in Nederland dienen te voldoen aan gestelde wet- en regelgeving. Met het Keurmerk Veilig & Schoon geeft de zwembadbranche gehoor aan wensen en eisen die gasten, eigenaren, zwembadmanagement en overheden stellen aan zwembaden.

Het realiseren van structurele kwaliteitsverbetering op deze wijze onderscheidt zwembaden. Het Keurmerk Veilig & Schoon, uitgegeven door Stichting Zwembadkeur®, leidt tot versterking van de belangrijke maatschappelijke functie van zwembaden en ook tot betere bedrijfsresultaten.

Het Keurmerk is een, door de zwembadbranche ingestelde, regeling met het wettelijk kader als basis en daarboven op een aantal extra kwaliteitseisen.

Audit

Na een intensieve audit door Stichting Zwembadkeur mogen we ons Keurmerk Veilig en Schoon weer met een jaar verlengen. Zo weten we zeker dat we onze gasten in een schone, nette en veilige omgeving kunnen ontvangen die voldoet aan alle eisen. Uiteraard hopen we dat je dit binnenkort zelf weer komt ervaren!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.