Nieuws

Renovatie De Does

Familie

Update 15 juli 2024

Goed nieuws! Sport- en Recreatiecentrum de Does wordt prachtig gerenoveerd! We zijn druk bezig met de plannen voor de werkzaamheden.

Zodra we weten hoe de renovatie het gebruik van De Does door onze sporters, zwemleskinderen, aquasporters, enzovoort beïnvloedt, laten we hen dit persoonlijk weten. Andere geïnteresseerden kunnen deze pagina in de gaten houden of zich inschrijven voor onze nieuwsbrief via de onderstaande knop.

Het onderhoud aan Sport- en Recreatiecentrum de Does is nodig om in de toekomst onze gasten de sportieve ervaring te blijven bieden die ze gewend zijn. We kunnen niet wachten om iedereen te verwelkomen in een volledig vernieuwde accommodatie!

FAQ

Hoelang gaat de verbouwing in de Does duren?

Wij houden rekening met in totaal zes maanden, dit wil niet zeggen dat wij zes maanden volledig gesloten zijn. De definitieve planning wordt nog gemaakt, en dan weten we hoe lang de verschillende delen (sporthal, zwembad, horeca, enzovoort) gesloten zullen zijn. We proberen samen met de aannemer de renovatie in stappen uit te voeren om de overlast te beperken. De werkzaamheden beginnen op maandag 14 april 2025. Vanaf die datum is Sport- en Recreatiecentrum de Does gesloten.

Zwemlessen

Tijdens de renovatie van het zwembad kunnen er geen zwemlessen in Zwembad de Does gegeven worden. Zodra we een concrete planning hebben, bekijken we wat de mogelijkheden zijn voor de huidige en toekomstige zwemleskinderen. We onderzoeken momenteel alternatieven bij zwembaden in de buurt om de zwemlessen voort te zetten. Meer informatie hierover volgt.

Aquasporten

Tijdens de sluiting van het zwembad kunnen de aquasporten in het water niet doorgaan, ook voor deze activiteiten zullen we kijken of we alternatieve opties kunnen bedenken om onze gasten in beweging te houden! Abonnementen, Incasso’s en badenkaarten worden tijdelijk bevroren gedurende de sluiting. Ze kunnen na de heropening van het vernieuwde zwembad weer zonder extra kosten gebruikt worden.

Banenzwemmen/ Vrijzwemmen/ Baby- peuterzwemmen

Banenzwemmen, vrijzwemmen en de baby- en peuterzwemlessen komen te vervallen tijdens de sluiting van het zwembad. Heb je nog beurten over op je badenkaart of midweek-abonnement? Deze worden tijdelijk bevroren gedurende de sluiting zodat je ze na de heropening van het vernieuwde zwembad weer zonder extra kosten kan gebruiken!

Verenigingen

Sporthal en zwembad de Does worden niet verhuurd in de periode van maandag 14 april 2025 tot en met de zomervakantie 2025. Al onze overige accommodaties zoals Sporthal de Bloemerd, Sportzaal Hoftuyn en Gymzaal Klerkenhof en Zijlkwartier blijven wel geopend. Op dit moment wordt nog gewerkt aan de planning en weten we nog niet exact wat de impact zal zijn op de huurmomenten van onze verenigingen na de zomervakantie van 2025. Zodra we meer weten, nemen we contact op met de verenigingen.

Sportgroep de Does

Tijdens de sluiting van Sporthal de Does zullen we samen met de deelnemers van Sportgroep de Does zoeken naar een goede oplossing voor deze sportieve en gezellige ochtenden. Zodra we meer weten over de planning van de werkzaamheden worden zij hier persoonlijk over benaderd.

We kijken ernaar uit om jullie na de zomer 2025 te verwelkomen in een vernieuwd en verbeterd Sport- en Recreatiecentrum de Does!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.