Tarieven 2023

Nieuws

Tarieven 2023

Extra productpagina.jpg

Vanaf 1 januari 2023

Jaarlijks worden de tarieven met de grootste zorg samengesteld. Hierbij nemen wij het belang van de gebruiker zwaarwegend mee. Bij het vaststellen van de tarieven zijn wij afhankelijk van diverse factoren waaronder cao en wetswijzigingen maar ook de ontwikkeling van kosten voor bijvoorbeeld de inkoop van energie.

Na het loslaten van de coronamaatregelen moest dit jaar herstel bieden, maar de ontwikkelingen zoals inflatie, hoge energietarieven, kostenstijgingen bij onze leveranciers, stijgende lonen en personeelstekorten hebben grote gevolgen voor ons bedrijf. Door deze ontwikkelingen stijgen de kosten meer dan gebruikelijk. Sportfondsen doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden, onder andere door gezamenlijke inkoop voor al onze accommodaties. Het toegankelijk maken en houden van sport- en welzijnsaccommodaties voor een vitaal Nederland heeft onze prioriteit. Mede hierdoor hebben we voor 2023 onze tarieven lager kunnen houden dan de huidige inflatie.

Voor 2023 zullen onze tarieven met 7.5% geïndexeerd worden.

Vanaf 1 januari 2023 zijn de tarieven zichtbaar op de tijden en tarieven pagina.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.