Zondag=Zwemdag voor €4,99

Nieuws

Zondag=Zwemdag voor €4,99

Nieuwsbericht header 900x280.jpg

Duik nu in onze zwem-actie en koop hier je ticket met 40% korting voor een spetterend dagje uit bij Zwembad de Does!

Voor maar €4,99 krijg je niet alleen toegang tot het zwembad, maar ook een heerlijk zakje popcorn om van te smullen. Zo maak jij van jouw zwemdag een spetterend succes met voordelig familiezwemmen. Goed voor de gezondheid én een hoop waterplezier voor jong en oud!

Tijd voor elkaar, tijd voor waterpret! Of je nu een kleintje hebt dat dol is op zwemmen, je nichtje wilt trakteren op een leuk uitje, of gewoon wat quality time wilt doorbrengen met je oma, het zwembad is de perfecte plek. Regen of zonneschijn, het maakt niet uit. Bij Zwembad de Does is er altijd tijd voor waterpret! Ook kinderen zonder zwemdiploma zijn van harte welkom, mits ze worden begeleid door een volwassene.

En het beste van alles? Je kunt nu een los ticket kopen inclusief een zakje popcorn voor slechts €4,99! Waar wacht je nog op? Kom snel naar Zwembad de Does en beleef een spetterend uitje met het hele gezin.

Afbeelding 1 - 1520x568.jpg


Koop nu een los ticket + zakje popcorn voor maar €4,99. Tot snel!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.